Trónok harca-fanok okoztak botrányt a londoni West Enden

Chipset és popcornt fogyasztott, emellett nyíltan fényképezte és videózta a londoni Duke of York színház Doctor Faustus című előadását a nézők egy része.

Mivel az előadás főszereplője a Trónok harca sorozat sztárja, Kit Harington volt, sok rajongó is elment az előadásra, akik a panasz szerint úgy viselkedtek, mintha nem is színházban lennének - számolt be az Origo.

 

theatre review Dr Faustus Duke Of York s Theatre UploadExpress Neil Norman 665345

Fotó: Neil Norman

 

„Amin elcsodálkoztam, az a közönség volt, sokan közülük Trónok harca-rajongók, és semmi kivetnivalót nem találtak abban, hogy beszélgessenek, egyenek és fényképeket készítsenek az előadás alatt, vagy hogy panaszkodjanak, ha arra kérték őket, hogy fejezzék ezt be” – írja Richard Jordan színházi producer a Doctor Faustus utolsó, múlt heti előadása kapcsán Ez a valaha volt legrosszabb közönség a West Enden? című cikkében.

 

A The Stage nevű magazinban megjelent írás szerint egy pár a szünetben még a közeli McDonald's-ba is elugrott, hogy a megvásárolt csirkefalatokat és sült krumplit a második felvonás alatt jóízűen elfogyassza. A producer beszámolója alapján az evéssel korántsem voltak egyedül: mások chipset vagy popcornt fogyasztottak a darab közben, a rajongók emellett nyíltan fényképezték és videózták az előadást, amit a jegyszedők ugyan próbáltak megakadályozni, de sikertelenül, ezért egy idő után fel is adták. Mások hangosan kommentálták, amit a színpadon láttak, Jordan szerint úgy, mintha csak otthon néznék a tévét.

 

A producer úgy véli, hogy ez a viselkedés összefüggésben áll azzal, hogy új, szélesebb közönséget akarnak meghódítani a színházak, és ezt sokszor a képernyőről ismert sztárokkal teszik.

 

Forrás: Origo

 

süti beállítások módosítása