Örökmozgó gyerekeket vár az ExperiDance nyári tábora

A táncoktatásért neves mesterek és az ExperiDance táncosai felelnek augusztus 22. és 26. között.


Az ExperiDance felhívása:

 

Örökmozgó gyerekeket vár az ExperiDance tánctársulat nyári tábora, augusztus 22 és 26 között. A napközis rendszerű táborban a gyerekek délelőtt táncoktatáson vesznek részt, délután pedig mesék, készségfejlesztő játékok, kézműves foglalkozások biztosítják a vidám hangulatot. A helyszín a tánctársulat új budapesti székháza, nemrég elkészült tánctermekkel, öltözőkkel és egy kedves rózsakerttel.

 

tanctabor 2


A táncoktatásért neves mesterek és az ExperiDance táncosai felelnek, akik megmutatják a gyerekeknek a világszerte ismert ExperiDance stílus alapjait, melyben harmonikusan egyesül a balett, a néptánc, és a musical-modern tánc. A tábor így jó felkészítést adhat az ősszel induló ExperiDance Táncakadémiához, melynek célja a jövő ExperiDance táncművészeinek kinevelése. A táborba viszont olyan gyerekek is jelentkezhetnek, akik nem szeretnének profi táncművésszé válni, „csak” a mozgáskultúrájukat szeretnék fejleszteni, vagy sportosan tölteni a nyarat.


A gyerekek energiaszintjéről napi háromszori bőséges étkezés, napközben gyümölcs és frissítő italok gondoskodnak. Jelentkezni 8 és 14 éves kor között lehet, testvéreknek kedvezmény!


További információ:
www.experidance.hu/tancakademia

 

süti beállítások módosítása