"Nem vágyom a biztonságra" - Villáminterjú Lovas Rozival

Szombat este újra a földvári Kultkikötő színpadán látható Lovas Rozi. Az Egy fenékkel két lovat főszereplője egy villáminterjú keretében mesélt korról, szabadságról, bizalomról.

 

Egy hölgy korát nem illik szóba hozni, de talán a harmadik X-ről még szabad beszélni. A napokban ünnepelted a születésnapod, hogy érintett ez a kerek szám?

 

Nem készültem rá, nem gondolom misztikus dolognak a harmincat, eddig sem voltam ráfeszülve. Amióta jól érzem magam a bőrömben, nincs a korommal problémám. Az általam izgalmasnak és érdekesnek talált nők mind 30-40 éves korukban teljesedtek ki igazán.

 

KULTKIKOTO Egy fenekkel 2 lovat Orlai web 018
fotó: Orlai Produkció

 

Sok díj, még több szerep, és több társulat is van mögötted fiatal korod ellenére. A szabadságvágyadnak köszönhető ez az állandó változás?

 

Egy folyamatos kíváncsiság van bennem, és azt hiszem, nem nagyon vagyok alkalmas arra, hogy megnyugodjak: minél több szegmensére kíváncsi vagyok ennek a szakmának. Mindig arra űzöm magam, ahol minél többet markolhatok. Nem szeretnék megülni egyhelyben. Nem vágyom a biztonságra, inkább arra, hogy egyre több mindent megismerhessek. Szerencsém van, mert hívnak, ezt nyilván csak ilyen helyzetben lehet bátran megtenni. Mindig igyekeztem nem bezárni, nyitottnak lenni, nem tudnám magam behatárolni.

 

Szerződni is így ülsz le a direktoraiddal? Megmondod előre, hogy ez lehet, csak rövid ideig tart majd?

 

Szeretek bizalmat adni, és nyitottnak lenni. Nagyon hálás vagyok, ha a bizalmat én is megkapom, illetve ha elengednek máshova is, ha hívnak. Orlainál sokat játszom, fontos, hogy ezeket az előadásokat is el tudjam vállani a társulati létem mellett.

 

KULTKIKOTO Egy fenekkel 2 lovat Orlai web 016

fotó: Orlai Produkció

 

Nem először játszol majd a Kultkikötőben.

 

Nagyon szeretem, sőt, volt olyan, hogy foglaltunk szállást az előadás előtti és utáni napokra is. Nagyon közel áll hozzám Földvár. Nagyon jó a közeg, a Kultkikötőben mindig van ismerős, és remek a közönség. Nagy Viktor vendégszeretete is legendás, mindig jó náluk a hangulat.

 

Miért ajánlanád az Egy fenékkel két lovat a földvári közönségnek?

 

Egy felkészült, nagyon jó csapat által kivitelezett fergeteges vígjáték, igazán szerethető figurákkal és dalokkal.

 

kultkikoto.blogspot.hu

 

süti beállítások módosítása