Monumentális utcaszínház a Szigeten - A Holdig repít a Transe Express

Idén a Nagy Utcaszínház fellépője a francia Transe Express társulat, akik egyszer már 2007-ben elkápráztatták a Sziget közönségét. 

 

 

A Sziget Nagy Utcaszínház című, több ezer nézőt vonzó projektjének idei fellépője a francia Transe Express társulat, akik legújabb előadásukkal, a MÚ című produkcióval látogatnak el hozzánk.

 

mu Juan Robert 01

 

Az előadás egy varázslatos utazásra invitál Jules Verne világába, ahol a víz alatti mélység legmélyebb bugyrain, tűzön és levegőn át követhetjük a társulat tagjait egészen a Holdig.

 

mu Juan Robert 04

 

A fellépők monumentális elemek, színészek, akrobaták, táncosok, énekesek, zenészek, színek és fények segítségével, mintegy alkimistaként mutatják be a négy alapelemet és kalauzolják a közönséget térben és időben egyaránt.

 

mu Juan Robert 03

 

A Transe Express szabadtéri előadásainak egyik előnye, hogy lényegesen közvetlenebb kapcsolat alakul ki a közönséggel, hiszen az egyes jelenetek a nézők előtt, körül és fölött játszódnak, még teljesebb élményt kínálva ezáltal. Nagyszabású produkciójukkal és emlékezetes előadásmódjukkal újabb kalandokat és önfeledt szórakozást kínálnak a nézők számára augusztus 11. és 15. között minden este a Nagyszínpad záró programja után.

 

 

süti beállítások módosítása