A cirkusz- és táncművészeket is díjazzák idén Szarvason

A színházművészeti elismerések átadása mellett idén a cirkusz- és táncművészeket is díjazzák az V. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál Díjátadó Gálán Szarvason.

 

Ragány Misa, a Szarvasi Vízi Színházat is működtető Békéscsabai Jókai Színház sajtóreferense az MTI-nek kifejtette: a legjobb tánc-, prózai, ifjúsági és zenés előadás, legjobb női és férfi fő- és mellékszereplők, legjobb rendezés, koreográfia és látvány elismerése mellett idén kiosztják a legjobb női és férfi artistáknak járó díjat, valamint a legjobb női és férfi táncművészeknek járó díjat is.

 

szarvas


A változás okáról szólva a sajtóreferens elmondta: mivel Szarvason már-már hagyománynak számít, hogy cirkuszművészeti és táncművészeti produkciók is helyet kapnak a vízi színház nyári programjában, ezért a díjátadó gálán új kategóriákat is bevezettek.


A gála augusztus 24-én, a Monte Cristo grófja című musical jubileumi, századik előadásán lesz.


Az idei nyarat Galambos Hajnalka énekművész és Rázga Áron zongoraművész önálló estjével, a Mozart hősnők című koncerttel zárja a Szarvasi Vízi Színház augusztus 30-án - hívta fel a műsorváltásra a figyelmet Ragány Misa.

 

MTI

 

 

süti beállítások módosítása