Több városban rendezik meg a Tánciskolák Éjszakáját

Változatos zenék, sztároktatók, izgalmas táncbemutatók és különféle programok is várják az érdeklődőket szeptember 9-én a Tánciskolák éjszakáján, amelynek központi helyszíne idén is a budapesti Gozsdu Udvar lesz.

 

A hetedik alkalommal megrendezendő esemény előtt napközben a fővárosi Gozsdu Udvarban tánctanárok segítségével hangolódhat majd a közönség a péntek éjszakára. Az érdeklődők a szórakozáson túl elsajátíthatják a különféle táncok alaplépéseit, tánctanfolyam-kedvezményeket kaphatnak, valamint értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

 

savaria 0220 VON

 

A rendhagyó éjszakára minden tánciskola külön meglepetésekkel készül, így népszerűsítve az egészséges és művészi mozgásformát. Az eseményen részt vesz a Chili Salsa Tánciskola, GOLDANCE Tánciskola, Hölgyválasz Táncstúdió és a Salsa Diabolica, az Infinite Musical Tánciskola, Oktogon Tánc Centrum, Salsa Veszprém, valamint a szegedi Sayyadina Bellydance Orientális Tánciskola is.


Minden évben egyre több érdeklődőnek nyílik lehetősége ezen az estén akár 6-8 különböző táncstílust kipróbálni, hogy utána a számukra leginkább tetsző táncban merüljenek el. Az órák mellett az éjszakába nyúló táncest is nagy népszerűségnek örvend.


A résztvevő tánciskolák teljes listája és programjaik megtalálhatóak a www.tanciskolak-ejszakaja.hu weboldalon.

 

süti beállítások módosítása