Dolhai Attila szabadtéri koncertet ad Balatonfüreden

A Budapesti Operettszínház sztárjainak műsora felhőtlen szórakozást ígér az augusztus 14-ei estén fél kilenctől a füredi Szabadtéri Színpadon.

 

Dolhai Attila 15 éve a Budapesti Operettszínház művésze, vezető szólistája. Már a Színház- és Filmművészeti Egyetem megkezdése előtt a Miskolci Nemzeti Színház Rudolfja volt, ahonnan egyenes út vezetett az Operettszínház West Side Storyjába.

 

Dolhai

Fotó: Nász Nikolett

 

Az egyetem alatt játszott a legendás Mozart! címszerepében, melyet a Rómeó és Júlia sikere követett. A musicalirodalom szinte minden fontos férfifőszerepét eljátszotta. Párhuzamosan a musicalekkel a színész több mint tíz éve látható a Lili bárónő című operettben, majd eljátszotta a Csókos asszony, a Bajadér, a Cigányszerelem, a Viktória, majd A Csárdáskirálynő főszerepét is.

 

Balatonfüreden most nemcsak musical- és operettrepertoárjából ad ízelítőt a színész, de igazi zenei csemegékkel is készül, ehhez pedig vendégeket is hívott. Kollégáival, Janza Katával és Bordás Barbarával együtt sok meglepetéssel, különlegességekkel várja a közönséget.

 

süti beállítások módosítása