Magic night - Éjszakai illuzionista show a Margitszigeten

Magic night címmel látványos éjszakai illuzionista show-ra várja az érdeklődőket a Margitszigeti Szabadtéri Színpad augusztus 12-én és 13-án.

 

A Budapesti Nyári Fesztivál keretében szervezett programon négy világhírű illuzionista várja különleges attrakciókkal a közönséget - közölték a szerevezők az MTI-vel.

 

vincent vignaud 1

 

Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, a francia Vincent Vignaud a legkülönbözőbb módokon egyensúlyozik majd az élet és a halál mezsgyéjén, a 2015-ös Merlin-díjas David Climent pedig látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámaival varázsolja majd el a közönséget. A számos nemzetközi díjjal elismert holland Christian Farla szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik az este folyamán, Nagy Molnár Dávid pedig klasszikus mutatványait mutatja be. A műsor házigazdája, Kolovratnik Krisztián lesz.


A késő este kezdődő műsort a szervezők 18 éven felülieknek ajánlják. A kezdéshez igazított MAHART színházi hajójárat ezen az estén is szállít utasokat, valamint a 26-os busz is módosított útvonalon, sűrített járatokkal közlekedik.

 

süti beállítások módosítása