Graffaló – A Baltazár Színház vendégjátéka Kolozsváron

Az Én is szeretnék játszani közösségi projekt keretében a 7. Kolozsvári Magyar Napok ideje alatt a kolozsvári színház pénteken, augusztus 19-én a budapesti Baltazár Színház Graffaló című előadását látja vendégül a Stúdióteremben.

Az 1998-ban alakult Baltazár Színház Magyarországon az egyedüli hivatásos színtársulat, amely értelmi sérült színészekből áll. A társulat célja, hogy tevékenysége nyomán a sérült emberek társadalmi megítélése megváltozzon. Ennek érdekében előadásaikkal minél szélesebb nézőréteget szeretnének megszólítani.

 

kici gr10

 

A Graffaló című előadás ismertetője:

„Akár erdőben, akár városban élünk, félelmeink velünk laknak. Árnyként követnek minket. Beköltöznek a szívünkbe. Hogyan tudunk megbarátkozni a saját árnyékunkkal? Kell hozzá ész, hogy rájöjjünk, árnyékot csak ott találunk, ahol fény van. Kell hozzá bátorság is, hogy felkapcsoljuk a villanyt.

Ha az Egérnek sikerül, akkor Neked is!”

 

webes plakat graffalo

 

A Graffalót két időpontban mutatja be a társulat, pénteken 11:30 és 12:30 órától. A mintegy ötven perces előadást gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlják.

 

GraffaloPeter

 

Az előadásra jegyek vásárolhatók online a www.biletmaster.ro weboldalon, valamint a színház jegypénztáránál (hétköznapokon 10-14 óra között, és előadások előtt másfél órával, tel.: 0264-431986). A teljes árú jegy 30 lejbe kerül, valamint csoportjegy váltható 15 lejért (10 főt meghaladó csoportok esetén).  

 

 

süti beállítások módosítása