Így szerettek ők - Ráadás a Városmajorin

Még két alkalommal látható a Nyáry Krisztián sikerkönyvei alapján készült előadás a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

 

A nagy közönségsikerre és érdeklődésre való tekintettel a Szabad Tér Színház plusz előadásokat hirdet az Így szerettek ők című irodalmi koncert-színház előadásból a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A szeptember 1-i és 2-i előadásra megkezdték a jegyek értékesítését.

 

igy szerettek ok


A híres magyar írók párkapcsolati történeteit félig szcenírozott formában, a Kaláka együttes megzenésített verseivel bemutató előadás a Budapesti Nyári Fesztivál idei ősbemutatójaként július 20-án és 25-én került színre a Városmajorin.

 

A Nagy-Kálózy Eszter, Gryllus Dorka, Rudolf Péter és Simon Kornél tolmácsolásában, a Kaláka élőzenei kíséretével előadott est házigazdája maga a szerző, Nyáry Krisztián. A zenés irodalmi időutazás során olyan írók magánéletébe nyerhetünk bepillantást, mint Babits Mihály, Szabó Lőrinc, Ady Endre, Heltai Jenő, József Attila vagy Weöres Sándor. A szépirodalmi szövegek, személyes dokumentumok és a népszerű zenék által megelevenedő történetek az érzelmek titokzatos világába kalauzolnak bennünket, megmutatva a szerelem sokféle arcát. A Szabad Tér Színház produkcióját Kőváry Katalin rendezte.

 

A budapesti előadások után az előadás ősztől országos turnéra indul.

 

librarius.hu

 

süti beállítások módosítása