Megújul a Katona K:antin

Új csapat és kínálat, megújult belső tér és rengeteg érdekes program – mindez szeptembertől a K:antinban, Európa első készpénzmentes kávézójában.

A Katona József Színház előcsarnokában mostantól a Kino kávézó jól ismert csapata várja a vendégeket reggelivel, frissen sült kenyérből készített szendvicsekkel, salátákkal, süteményekkel és közel húszféle kávéval.

 

kantin 20160830 30

 

A Katona József Színház közleménye:

 

Újdonság, hogy minden hónap első vasárnapján 11 és 15 óra között Mastercard Jazz Brunch néven élőzenével várják azokat, akik egy finom, ráérős reggelivel szeretnék kezdeni a hét utolsó napját. Szeptember 4-én elsőként a Juhász Gábor Trió érkezik a K:antinba. Juhász Gábor Gramofon- és Artisjus-díjas, Aegon-társdíjas jazzgitáros és zeneszerző. 2015-ben a legjobb jazzgitárosnak választották a jazzma.hu szavazásán. A Trió tagjai: Juhász Gábor – gitár, Kovács Zoltán – bőgő, Jeszenszky György – dob.

 

Akinek fontos az egészséges táplálkozás, az biztosan örömét leli majd az új kínálatban, hiszen az ételek kizárólag vegyszer – és adalékmentes hozzávalókból készülnek, valamint számos glutén-cukor – és laktózmentes termék vár a betérőkre. A reggeliért, ahogyan a K:antinban már megszokhatták bankkártyával lehet fizetni.

 

kantin 20160830 01

 

Koncertek, felolvasóestek, könyvbemutatók, beszélgetések és gyerekprogramok: a sokszínű kínálat az elmúlt négy évben sokak kedvencévé tette a K:antint – a bevált recepten természetesen nem változtatnak, továbbra is elsődleges szempont, hogy vendégeik számára különlegessé tegyék a náluk eltöltött időt. Szeptember 4-én este 8-tól a Czutor Akusztik ingyenes koncertje nyitja az előcsarnok idei programsorozatát. A zenés reggelire és az esti újranyitó bulira is mindenkit szeretettel várnak a K:antinban.

 

A K:antin főtámogatója – ahogy immár 6 éve a Katona József Színházé - a jövőben is a Mastercard marad, amely elkötelezett a készpénzmentes fizetési innovációk mellett. A Katona József Színház vendégei nem csak a büfében élvezhetik a készpénzmentes (akár egyérintéses) fizetés előnyeit, színházjegyüket a jegypénztárban az interneten vagy akár készpénzmentes jegykiadó automatában is megvásárolhatják bankkártyával.


„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy pár évvel ezelőtt a Mastercard segítségével indult el az első készpénzmentes kávézó Magyarországon, és úgy látjuk, hogy sokak számára ma már a napi rutin része, hogy betérnek egy- kávéra, süteményre, miközben a bankkártyás fizetés előnyeit élvezik. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a készpénzmentes fizetési megoldásokat és innovációkat minél előbb a kártyabirtokosok rendelkezésére bocsássuk. Ebben kiváló partnerre találtunk a Katona József Színházban, mellyel együttműködve például az Aréna Plazába kihelyezett jegyautomatából is lehetőség van színházjegyek vásárlására bankkártyával” – mondta Eölyüs Endre, a Mastercard igazgatója.

 

 

süti beállítások módosítása