Nagy Ervin a Gézengúz Alapítványért vágtázik

Munkája során kapta el a gépszíj Nagy Ervint, aki a Kincsem-film forgatása közben határozta el: kiáll a budapesti Hősök tere közönsége elé és elindul a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán.

A Jászai Mari-díjas színművész számára a lovaglás a férfi kultúra megőrzését erősíti.

 

9L4A3548

 

– "Rendszeresen körülbelül másfél éve lovagolok és a munkám hozta meg számomra a szerelmet. A forgatás közbeni versenyláz akkora élményt jelentett, hogy úgy döntöttem, elindulok a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán. Civilben nem ralizom, nem bungee jumpingolok, de búvárkodom és ugrottam már ki repülőből is. Szeretem az adrenalint. Munkál bennem egyfajta őserő, amit nagyon szeretek kiadni magamból, s ehhez passzol a lovaglás" – magyarázta Nagy Ervin.

 

A színművész férfias és vagány megmérettetésnek tartja a színészek vetekedését a Nemzeti Vágta közönségkedvenc futamán, ráadásul sportolói múltjából fakadóan a verseny őt mindig inspirálja.

 

– "Így van ez a színházban is, ha épp az utolsó pillanatban kell beugrani, az engem nem sokkol, hanem előrevisz. A nyerési ösztön mélyen belém van kódolva, a tűz pedig hajt előre. Tetszik az arénahangulat. Nyerni akarok! Azt hiszem, bátor leszek, de azt is tudom, hogy a Vágtán, éles helyzetben minden megváltozik, a legkedvesebb hátas lóból is telivér lesz az arénában. Megteszek mindent a győzelemért, de az esztelen vetekedést nem szeretem. Nincs sok értelme a műbalhénak, nem bírom a felesleges rivalizálást. Ezzel szemben a vitézkiállás mindig is tetszett, abban benne van a méltóság és az, hogy emelt fővel is lehet veszíteni. Számomra a lovaglás egyfajta férfi kultúra megőrzését erősíti."

 

A Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán a lovaglás áll majd a középpontban. Nagy Ervin győzelmével a Gézengúz Alapítványt támogatja.

 

 

süti beállítások módosítása