reflACT 2016 - Függetlenek színházi fesztiválja a B32-ben

A B32 Galéria és Kultúrtér 2016. szeptember 28. és október 1. között rendezi meg a reflACT, független társulatoknak szóló színházi fesztiválját, melynek nyertese előadás továbbjátszási lehetőséget nyer a B32-ben.

A versenyelőadásokon túl sor kerül a Fiatal Írók Szövetsége és Kárpáti Péter közös színházi- irodalmi workshopjának felolvasóestjére is, a fesztivál zárásaként pedig Jordán Adél és a Puszi lép a színpadra.

 

b32

 

B32 Galéria és Kultúrtér határozott célja, hogy a progresszív képző- és iparművészeti kiállítások mellett színpadi produkciók tekintetében is kövesse a kortárs trendeket és támogassa az innovatív művészeti kezdeményezéseket. Ebben a szellemiségben kerül megrendezésre szeptember 28. és október 1. között a reflACT 2016, fókuszban a világ történéseire reflektáló kortárs színházi produkciókkal. Négy nap alatt négy olyan előadást láthat a közönség, amely a saját nyelvén tud szólni a fiatalabb generációhoz, sajátos és egyetemes problémákat tud jelen idejűvé tenni, reflektál a világ történéseire, ugyanakkor reflexióra is készteti közönségét.

 

A színházi produkciók mellett sor kerül a Fiatal Írók Szövetsége és Kárpáti Péter közös színházi - irodalmi workshopjának záró eseményére, ahol az elkészült jeleneteket a szerzők nyilvános felolvasás formájában prezentálják színészek és szakmai résztvevők közreműködésével, Tárnoki Márk rendezésében.A négy napos mini-fesztivált Jordán Adél és a Puszi koncertje zárja október 1-én.

süti beállítások módosítása