Újra Teátrumi Színözön Sopronban

Immár negyedik alkalommal rendezi meg a Teátrumi Színözönt a Soproni Petőfi Színház október 1-jén. Az évad legjobb alternatív és amatőr színházi előadásainak, társulatainak a bemutatkozása kapcsolódik az intézmény ünnepi szezonjához.

 

Nagyszabású programsorozattal ünnepli szeptemberben és októberben a soproni teátrum, hogy a város közgyűlése 25 évvel ezelőtt határozott arról, megalapítja a településen az önálló Petőfi Színházat.

 

csalad ellen komlo

 

A születésnapot ebben az évben már elkezdte ünnepelni a színház, magyar évadot zártak a nyáron, a most ősszel kezdődő szezonban pedig színes programokkal tisztelegnek a jubileum előtt. Ehhez kapcsolódva rendezik meg a IV. Teátrumi Színözönt, amely október 1-én (szombaton) délelőtt 11 órától egészen estig tart a soproni színházban.

 

A nézők a komlói Súgólyuk Színház Család ellen nincs orvosság című komédiáját, az érmihályfalvi Móka Színjátszó Csoport Bányavirág című produkcióját, a Körmendi Kastélyszínház Társulat Csehov-komédiák című darabját és a győri Rév Színházi és Nevelési Társulat De mi lett a nővel? című férfimeséjét tekinthetik meg. Utóbbi társulat ezzel az előadással nyerte el az idei Komlói Amatőr Színházi Találkozó (KASZT) fődíját.

 

süti beállítások módosítása