Carmen, Aida, Traviata - Operamesék a kifutón

Világhírű operák inspirálták az Allee Bevásárlóközpont Operamesék a kifutón Divathetek idei rendezvénysorozatát.

operamesek allee 3

 

Az etióp királylány, a spanyol cigánylány vagy éppen Cso-cso-szán is megjelenik a nagyszabású és ingyen látogatható divatshowkban, ahol modellek, táncosok formálják meg a jól ismert szerepeket és mutatják be a legújabb őszi kollekciókat. A divatbemutatók 2016. október 7-8-9. és 14-15-16. között lesznek láthatók a bevásárlóközpont földszinti nagyszínpadán. A különleges showműsorhoz kapcsolódik egy nyereményjáték és egy operatörténeti kiállítás, amely segítségével a Magyar Állami Operaház régmúltjából is megtudhatunk érdekes információkat. A divatbemutatókat az Allee szakembergárdája Lukács Gabi és Lakatos Márk segítségével álmodta színpadra.

 

 operamesek allee 8

 

Két októberi hétvégén keresztül összesen 16 fergeteges divat- és táncshow várja az érdeklődőket az Allee Bevásárlóközpontban. Az Aida, a Diótörő, a Carmen, az Álarcosbál, a Háry János, a Figaro házassága, a Szentivánéji álom, a Pillangókisasszony, a Hattyúk tava, a Rigoletto, a Traviata, vagy éppen a Sevillai borbély ihlette azokat a divatbemutatókat, amelyek 2016. október 7-8-9. és 14-15-16. között lesznek láthatók a bevásárlóközpont földszinti nagyszínpadán. A látványos divatshow-k mellett a zenés színház kedvelői pedig megismerkedhetnek a Magyar Állami Operaház, a magyar operajátszás és az opera történetével.

 

 operamesek allee 5

 

Akit pedig megigézett az operák mesés világa, és az Allee bármelyik üzletében 5000 Ft felett vásárol október 1-31. között, részt vehet a nyereményjátékon, melynek fődíjával 2 személyes luxusutazást nyer Bécsbe, ahol megtekinthet egy csodálatos előadást a világhírű Bécsi Állami Operaházban. Emellett számtalan további értékes nyeremény várja azokat, akik szeretnék kipróbálni szerencséjüket.


Az ingyenesen megtekinthető divatbemutatók időpontjai itt találhatók.

 

süti beállítások módosítása