Fellépési lehetőség az Advent Budapesten fesztiválon

November 6-ig várják a csoportok és egyéni fellépők jelentkezését.

 

Felhívás amatőr és profi együttesek, egyéni fellépők, valamint zeneiskolák és művészeti intézmények növendékei számára.

 

adventbp varoshaz flyerzmedia

 

A Szabad Tér Színház fellépési lehetőséget biztosít a szervezésében 2016. november 17. és december 27. között a Városháza parkban megvalósuló ADVENT BUDAPESTEN kulturális téli fesztiválon:

 

  • hagyományőrző és művészeti csoportok (kórusok, zenekarok, színtársulatok, népzenészek stb.) és
  • művészeti intézmények diákjai (zeneiskolai, egyetemi vagy zeneművészeti karok szólistái, kórusai, együttesei, drámatagozatok, általános és középiskolák diákjai) számára.

A FELLÉPÉS HELYSZÍNE: a Városháza parkban felállított fűtött Üvegház (a Deák tér mellett, a Károly körúton, a Madách térrel szemben), amely egy 50 fő befogadására alkalmas, a fesztivál idejére felállított alkalmi játszóhely.

 

adventbudapesten geberle berci

 

IDŐSZAKA: 2016. november 25. és december 23. között, keddtől csütörtökig, a koraesti órákban.

 

LEÍRÁS: Az Advent Budapesten téli fesztivált és karácsonyi vásárt negyedik alkalommal szervezi meg a Szabad Tér Színház a fővárosi önkormányzat megbízásából.

 

Budapest legszebb és legcsaládiasabb adventi rendezvényén a szervezők számos ingyenesen látogatható programot kínálnak a családok minden korosztálya számára, hogy még tartalmasabbá tegyék az ünnepvárás időszakát. A tér központi részén felállított Üvegházban a hét minden napjára hirdetnek programot, ahol immár hagyományosan bemutatkoznak a város legjobb művészeti csoportjai és tehetséges fiataljai. A négy adventi hétvégén, szombaton és vasárnap egész napos családi program (betlehemes játék, bábszínház, kézműves foglalkozás, gyertyagyújtás, jótékonysági gyűjtések, koncertek) és számos meglepetés várja idén is az érdeklődőket.

 

uveghaz varoshazapark fleyerzmedia1

 

JELENTKEZÉS

- minimum 20, maximum 50 perces műsorral
- témája lehetőség szerint kapcsolódjon a karácsonyi ünnepkörhöz

- a műsor címe, rövid leírása, a fellépő csoport bemutatása, létszáma és 1 db nagyméretű (minimum 1 megaByte) fotó beküldésével

- az alábbi címre: sajto@szabadter.hu (Miklós Melánia), +36-1/3755-922/112


- határidő: 2016. november 6.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

A színház áramforrást biztosít, hangosítást nem. Az Üvegházban nincs mód emelt színpad kialakítására, a helyszín öltözőt és parkolóhelyet nem tud biztosítani. Hangszereiket a fellépők maguk biztosítják és szállítják. A szervezők a fellépésért se díjazást, se útiköltséget nem fizetnek, a fellépésért bérleti díjat nem kérnek.

Időpontfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik, a szabad időpontok függvényében.

 

Bővebb információ: www.szabadter.hu, www.adventbudapest.hu

 

 

 

süti beállítások módosítása