Mácsai Pál Örkény-estje Kiskunlacházán látható

November 6-án Mácsai Pál előadásával folytatódnak a kiskunlacházi színházi esték.

 

Az Azt meséld el, Pistát! Örkény István leírt és kimondott szavaiból, gondolataiból Bereményi Géza és Mácsai Pál állította színpadra.

 

Mi lenne, hogyha Örkény István ismét megjelenne, egy színészben, egy színházban, egy este, leülne, venne egy lélegzetet, beszélni kezdene, elmesélné a saját szavaival az életét, vagy ami hirtelen az eszébe jut, azután megint eltűnne? Ezen az estén az író Mácsai Pál testét ölti magára.

 

kkl azt meseld el pista original 66684

 

Az előadást nemcsak Budapesten és vidéken, de a határainkon túl is láthatták Nagyvárad, Pozsony, Bécs, Berlin, Róma, Párizs, London vagy éppen New York magyarul értő nézői. A sor most Kiskunlacházán folytatódik, ahol november 6-án (vasárnap) 18.00 órától tekintheti meg az érdeklődő közönség az estet.

 

A belépőjegyek ára egységesen 3000,- Ft. A jegyek a Művelődési Központ nyitvatartási idejében vásárolhatók meg, hétfőtől péntekig 8.00-tól 20.00 óráig. Jegyeket foglalni személyesen vagy a 06-24-519-975-ös telefonszámon keresztül lehet. A foglalásokat 48 órán keresztül tartják fenn!

 

Elmondja: Mácsai Pál
Az író saját szavaiból színpadra állította: Bereményi Géza és Mácsai Pál
Munkatárs: Fenyvesi Katalin
Az előadás hossza: 135 perc (2 felvonásban, szünettel)

 

süti beállítások módosítása