Recepcióst keres a Budapest Tánciskola

Állásajánlat.

 

A Budapest Tánciskola felhívása:


HÁZIGAZDÁT keresünk a Budapest Tánciskolába, aki a személyes kapcsolattartás, az adminisztrációs és irodai területeken is kreatív partnerünk lesz. A napi kommunikációs nyelv kb. fele/fele részben a magyar és az angol.

 

Rugalmas, találékony jelentkezőket várunk, akik az iskola és az iskola vendégeinek legfontosabb találkozási felületénél, a recepciós pultnál kommunikálnak diákokkal, szülőkkel, vendégekkel, érdeklődőkkel, koordinálják a tanulókat, barátságos, otthonos légkört teremtenek.

 

budapest tanciskola

 

A munkaidő két sávra oszlik, hiszen iskolánk kora reggeltől este 21:00-ig, néha 22:00-ig nyitva tart. Osztozva jelenlegi házigazdáinkkal, 7:30-tól 15:30-ig, vagy 13:30-tól 21:30-ig tart általában a munkaidő. A házigazda a napi szervezési, koordinációs, adminisztrációs feladatokon túlmenően, segít vendégeinknek az öltözők, a tánc és tantermek rendben tartásában, a nyitás-zárás, hibafelismerés, hibaüzenetek továbbítása, postai teendők ellátása is feladatkörébe tartozik.

 

Fontos nekünk, hogy ne csak a dolgozó alkalmazkodjon a munkához, hanem a lehetőségek keretei között az iskola is hozzájáruljon a házigazda fejlődéséhez. A jelentkezés előtt javasoljuk az ismerkedést iskolánkkal, ha másképp nem, a honlapunk útján.

 

A jelentkezéshez küldj angol nyelvű önéletrajzot és rövid, – erre a munkakörre írt – motivációs levelet a budapest@http://szinhaz.blog.hu/media/image/2016-10-25/11912387/tanc_org.hu címre 2016. november 2-ig.

Kérjük, hogy az e-mail tárgya a könnyebb azonosíthatóság érdekében legyen: HÁZIGAZDA.

A beküldött pályázatok alapján kiválasztott jelentkezőket személyes interjúra hívjuk november 3-án és 4-én.

 

süti beállítások módosítása