Maskarák – Angol vérdráma készül Budaörsön

Az angol reneszánsz szerzőpáros: Thomas Middleton és William Rowley borzongató drámáját Berzsenyi Bellaagh Ádám állítja színpadra Budaörsön.

A Budaörsi Latinovits Színház legújabb bemutatójában Illyés Róbert, Bohoczki Sára, Ódor Kristóf, Dióssi Gábor, Spolarics Andrea, Böröndi Bence és Márkus Sándor játssza a főbb szerepeket.

markus_peto_kata_borovi_danial.JPGMárkus Sándor (fotó: Borovi Dániel, styling: Pető Kata)

Ennek a tragikomédiának majd minden szereplője címszereplő, mert mindenki álarcot hord, vagyis senki sem az, akinek látszik, de még csak az sem, akinek hiszi magát. A maskarákat mindössze az különbözteti meg egymástól, hogy van, amelyiket sikerül az utolsó pillanatban lekapni, míg ismét másokat már nem, örökre ráégnek viselőjük arcára, még a túl korán érkező utolsó pillanat után is – írják az előadásról az alkotók.

Beatrice, Vermandero szépséges leánya éppen az esküvőjére készül, amikor váratlanul megismerkedik Alsemeróval. Egymásba szeretnek, de boldogságuk útjában áll Alonzo, Beatrice jegyese. Kapóra jön hát a hölgy kegyeit leső De Flores, aki rémisztő jelenség, viszont szívesen elteszi láb alól a vőlegényt. Cserébe azonban nem másra támaszt határozott igényt – kezdődik a történet a  színlap tanúsága szerint.

A Maskarák bemutatója november 19-én lesz. Ezt követően ebben az évben még november 26-án, december 7-én és december 10-én nézhetjük meg a Budaörsi Latinovits színházban.

süti beállítások módosítása