Meseautó-musical a Madách Színházban

Szűcs János bankigazgató és Kovács Vera szerelmének kalandos történetét Szente Vajk állítja színpadra. A bemutató időpontja: november 18.

Talán alig vannak, akik ne ismernék Gaál Béla 1934-es filmjét, amelyben olyan színészek szerepeltek, mint Kabos Gyula, Gózon Gyula, Törzs Jenő, Perczel Zita, Gömbaszögi Ella vagy Tolnay Klári. Vagy akik azt nem, a 2000-ben vászonra került Kabay Barna-rendezést Stohl Andrással, Ónodi Eszterrel, Kern Andrással és Bajor Imrével bizonyosan látták.

meseauto.JPGForrás: Madách Színház

A Meseautót a 2013-as kecskeméti és a 2014-ben bemutatott pannon várszínházi előadások után – a Nagyerdei Szabadtéri Színpaddal közös produkcióként - most a Madách Színház tűzi műsorára. Az előadást ezúttal Szente Vajk musical comedyként  állítja színpadra.

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával. Szűcs szemet vet a lányra, ezért az autót, mint nyereményt szállíttatja a lány lakására, maga pedig sofőrnek ajánlkozik – olvasható a történet kiindulópontja a színlapon.

A Meseautó főbb szerepeiben Nagy Sándort / Nagy Balázst, Molnár Nikolettet / Simon Boglárkát, Simon Kornélt és Szerednyey Bélát láthatjuk.

Az előadás a november 18-ai bemutatót követően november 19-én és 20-án két-két alkalommal, illetve 21-én és 22-én lesz látható, decemberben pedig 21-én és 29-én tűzi műsorára a Madách Színház.

süti beállítások módosítása