Mamma Mia! - kétszázadszor

Ünnepi előadásra készülnek a Madách Színházban: november 23-án kétszázadszor csendülnek fel az ABBA-dalok az esküvőre készülő görög szigeten.

A musicalt 2014 szeptemberében mutatták be a Madáchban. A világon elsőként kapták meg a jogot a non-replica változatra, így a darab önálló rendezésben, saját díszlettel és jelmezekkel kerülhetett a magyar nézők elé. 

Az eredeti produkciót eddig hat kontinens negyven országában játszották, huszonegy nyelvre fordították le, és több mint hatvanmillió ember látta. A Madách Színház előadását eddig Budapesten és a Szegedi Szabadtéri Játékokon összesen 204.800 néző láthatta.

mamma_mia.jpg                      (A kép forrása: Madách Színház)

Az előadást hármas szereposztásban játsszák, Donna Sheridan szerepén három színésznő: Gallusz Nikolett, Koós Réka és Kováts Kriszta osztozik, Sam Carmichaelt Nagy Balázs, Sasvári Sándor és Stohl András játssza. Donna lányát Muri Enikő és Simon Boglárka, Billt Hajdu István és Szerednyey Béla, Harryt pedig Molnár László és Weil Róbert alakítja felváltva. Az előadást Szirtes Tamás rendezte.

A kétszázadik előadáson azonban a nézőknek nem kell választani a szereposztások között, mert az előadás minden szereplője színre lép.

(Forrás: Madách Színház)

 

süti beállítások módosítása