Bácskai Juli pszichoszínháza a sértődésről Börcsök Enikővel

"Besértődsz vagy betámadsz?" címmel ezúttal a mártírkodás, sértés, sértődés témakörét járják körül a Hangulat- és Kapcsolatjavító Vándorszínházban.

„Nem a te életedet boncolgatjuk, de beletrafálhatunk. Nem a miénket teregetjük, de nagyon ott leszünk!”  Ezzel a mottóval fut immár 17 éve Bácskai Juli Pszichoszínháza. Minden alkalom egy új témakör köré épül. A pszichológus- színházalapító elképzeli az előadást, röviden megírja a konfliktusokat, kitalálja a karaktereket. Az előadás előtt egy órával mindezt elmeséli a színészeknek, akik az adott témára improvizálnak. Nincs tehát rögzített szöveg és előzetes szövegtanulás, bár a nézők néha el sem hiszik, hogy mindez a helyszínen születik. Így minden előadás premier, improvizáció. A néző is megszólalhat, de csak akkor, ha szeretne. A sorozat jelenleg a 17. évadánál és a 318. előadásnál tart.

bacskai_1.jpgBácskai Juli egy korábbi esten Szabó Kimmel Tamással és Radnai Csillával. (Fotó: Bácskai Juli Pszichoszínháza)

December 10-én a mártírkodás, sértés, sértegetés témakörét járják körül. A meghívott színészek ezúttal Börcsök Enikő és Tóth József. Közbehegedül Bóna János.

A december 10-én 19 órakor kezdődő előadás helyszíne az Eötvös10. (Budapest, Eötvös u. 10. III. emeleti színházterem).  

(Forrás: Bácskai Juli Pszichoszínháza)

süti beállítások módosítása