"Körmére nézünk a műkörmösöknek!" - a Dumaszínház új előadása

Vinnai András és a Dumaszínház ezúttal a szolgáltatói szektorból vett rémtörténetekkel szórakoztatja a nagyérdeműt a Gödör Klubban.

Fear the Szaknévsor! címmel december 3-án, a DEKK projekt keretében mutatja be új előadását a Dumaszínház.

"Érezte már azt, hogy a sorsa egy manikűrös kezében van? Szembesült már azzal, hogy egy temetkezési vállalkozó bármikor képes kirántani maga alól a talajt? Pironkodott már szoláriumban? Előfordult már önnel, hogy az otthonát hazavágta egy költöztető brigád? Csalta már tőrbe vívóoktató? Tapasztalta már, hogy a felbérelt Mikulás elsiklott a dolgok felett? Vagy hogy jelen előadás színészei eljátsszák a becsületét? Féli ön a bébiszittereket, könyvelőket, pincéreket? Rosszul teszi, ha nem, mert mindannyian ki vagyunk szolgáltatva a szolgáltatói szektor kényének-kedvének. Vállalkozók ezrei fenik ránk a fogukat, hogy megkopasszanak, miután belesétáltunk apróbetűs csapdáikba. Ám az átveréseknek ezennel vége!

msz_0483.jpgJankovics Péter, Bánki Gergely, Rainer-Micsinyei Nóra, Sipos Vera (Forrás: Dumaszínház)

Oktató jellegű szkeccselőadásunkkal most alaposan beletenyerelünk a gyorstalpaló tanfolyamokba! Körmére nézünk a műkörmösöknek! Derékba törjük a masszőrök karrierjét! Nem hagyjuk, hogy egy sehonnai liftszerelő felhúzzon minket! Nem asszisztálunk tovább a személyi asszisztenseknek. Keményen berámolunk az optikusok szeme alá! Mindenükből kiforgatjuk a tánctanárokat! Padlóra küldjük a perkettázókat! Nem nézzük el, ha a varrónőnél elszakad a cérna! És nem visszük el a balhét a tehertaxisok helyett! Persze ne feledjék, hogy a színház is csak szolgáltatás! Ha beülnek, garantáltan fel lesznek ültetve!" - olvasható a színlapon.

Játsszák: Rainer-Micsinyei Nóra, Sipos Vera, Bánki Gergely és Jankovics Péter.

Írta és rendezte Vinnai András.

Az előadást december 3-án 19 órakor mutatják be a Gödör Klubban (1061 Budapest, Király u. 8-10.)

(Forrás: Dumaszínház)

süti beállítások módosítása