Légyottdömping a Játékszínben

December 10-én mutatják be a Játékszínben a Kölcsönlakás című vígjátékot, amelyben többek között Dobó Kata, Szulák Andrea és Lengyel Tamás is titkos randevúkba bonyolódik.  

A történet szerint az elegáns londoni emeleti lakás Philipé és Johannáé. Hetek óta tart a renoválás, nagy a felfordulás. Philip és Henry sikeres gyermekkönyvkiadók, irodájuk a földszinten található. Henry nagy nőcsábász. Amíg Philip a feleségével vendégségbe készül, addig Henry egy hölgy ismerősével randizna társa lakásában. Nem tudja, hogy felesége is erre készül újdonsült lovagjával. De van, amiről egyikük sem tud: a felújításon dolgozó belsőépítész is épp szerelmi légyottra készül a szobalánnyal. A teljes káosz közepébe érkezik meg váratlanul a meglehetősen prűd hírében álló híres mesekönyvíró, akire a kiadó már régóta fente a fogát… Nem véletlenül nevezik Ray Cooney-t az angol Feydeau-nak. A közel ötven éve, 1969-ben írt vígjátékuk folyamatosan műsorán szerepel a világ színházainak.

kolcsonlak_570x_730.jpg                                    Lengyel Tamás, Dobó Kata, Lévay Viktória és Debreczeny Csaba                      

Az előadás szereplői: Lengyel Tamás, Lévay Viktória, Debreczeny Csaba, Dobó Kata, Molnár Áron, Erdélyi Tímea, Klem Viktor, Szulák Andrea és Szabó Erika.

A díszletet Horgas Péter, a jelmezeket Kovács Yvetta Alida tervezte.

A magyar fordítás hamvai Kornél munkája, az előadás dramaturgja pedig Búss Gábor Olivér.

Rendezte Kapitány Iván.

Az előadást december 10-én mutatják be a Játékszínben.

(Forrás: Játékszín)

süti beállítások módosítása