A Fészek Színház felhívása színházi találkozón való részvételre

A Fészek Színház Kulturális Egyesület meghirdeti a Color House Fest Színházi Találkozót 2017. január 21-én, Budapesten, a Fészek Színházban. A fesztiválra hazai és határokon túli magyar nyelvű, felnőtt, amatőr/független/alternatív társulatok jelentkezését várják. 

Nevezhető bármilyen stílusú és műfajú színházi produkció, amelynek nettó időtartama nem haladja meg a 60 percet, és a szereplők létszáma maximum 3 fő. (Egy- és kétszereplős előadásokat is várnak! Zenés-, verses-, szerkesztett-, pódium előadásokat nem tudnak fogadni.) 

A találkozóra 5-7 csoport meghívását tervezik. 

Az előadásokat Jendrics Anikó és Barabás Tamás moderálásával egy háromtagú „zsűri” értékeli. (A produkciókat nem minősítik, nem lesz rangsorolás és díjazás, az előadások értékelése egy oda-vissza alapon működő, mindenki számára nyitott beszélgetést jelent.) 

A jelentkezés menete: e-mailben kérik jelezni a társulat nevét, az előadás címét és stáblistáját, az előadás hosszát és a technikai igényeket. (A vendégül látott társulatoknak tiszteletdíjat nem tudnak fizetni. Egy vacsorával vendégelnek meg mindenkit, a távolabbról érkezők szállását a színházban oldják meg, az utazási költségeket lehetőségeinkhez mérten megtérítik.) 

További információ és jelentkezés:

email: feszekszinhaz@gmail.com
telefon: +36 30 4057970 (Cziczó Attila) 

Jelentkezési határidő: 2017. január 8, éjfél

 (Forrás: Fészek Színház)

 

süti beállítások módosítása