Februárban folytatódik a Csak színház és más semmi

A hat epizódból álló sorozat második szériája február végétől heti rendszerességgel, péntek esténként 20.30-tól lesz látható a Duna Televízión.

Az előzményekről: az első évadban a három szatirikus hangvételű szálon párhuzamosan bonyolódó, de alkalmanként összefonódó történet a híres díva és rendező férje magánéleti válságába engedett bepillantást, epizódonként 52 percben. 

szin1.JPGSzávai Viktória, Szervét Tibor és Csányi Sándor

A folytatásban – hat hónappal később – Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) rendbe hozták a házasságukat, és a gyerekvállaláson gondolkodnak.  Dénes (Szervét Tibor) és Petra (Szávai Viktória) szétköltöztek, Dénes Kittyvel (Pálos Hanna) lakik, Petra pedig netes társkereső oldalakon igyekszik új párt találni. A színház komoly anyagi gondokkal küzd, ezért mindennél fontosabb, hogy az új bemutató sikeres legyen. Ennek érdekében Dénes szerződtet egy tehetséges fiatal rendezőt, Mátét (Klem Viktor), aki ragaszkodik hozzá, hogy Lili (Mikecz Estilla) legyen a főszereplő, amiért Barna és Alinda is neheztelnek. A színházban tehát újra kitör a háború, és felbukkan egy gazdag befektető is, ami hamarosan komoly bonyodalmakhoz vezet.

A sorozat második évadában többek között Tenki Réka, Dobó Kata, Mészáros Béla és Klem Viktor csatlakozik a szereplőgárdához. A produkció vezető írója változatlanul Divinyi Réka, forgatókönyvírója Goda Krisztina, operatőre Babos Tamás. A sorozatot Miklauzic Bence és Orosz Dénes rendezte.

A filmsorozat főszerepeiben Csányi Sándor, Schell Judit, Szervét Tibor, Szávai Viktória, Mikecz Estilla, Tenki Réka, Klem Viktor, Mészáros Béla, és Lovas Rozi látható.

További szerepekben többek között Vecsei Miklós, Dobó Kata, Móga Piroska, Szombathy Gyula, Pálos Hanna, Udvarias Anna, Hábermann Lívia és Sipos Vera jelennek meg a képernyőn.

süti beállítások módosítása