Újratervezés a Radnótiban

A Nagymező utcai teátrum harminc év után új arculatot kap, a cél a fiatalabb értelmiségi réteg megszólítása.

A Radnóti Színház vezetését tavaly vette át az intézményt harminc évig irányító Bálint Andrástól Kováts Adél. Az idei évadtól nemcsak a társulatban történtek jelentős változások, hanem megújult a színház arculata is: új külsőt nyertek a színház kommunikációs anyagai, az új arculati elemek a színház épületén is megjelentek, valamint nemrég működésbe lépett a számos funkcióval kiegészített és újratervezett honlap is. A nyáron kiírt kisarculati pályázatot a MITTE Communications ügynökség nyerte el, akik a koncepció kidolgozását a logó újratervezésével kezdték.

radnoti_logo.jpg 

A megújult Radnóti-logóban fontos szerepet kap az „R” karakter kiemelése, mely pecsétszerű és könnyen megjegyezhető vizuális elemként, a színház védjegyeként köszön vissza minden felületen. Az arculatfrissítés keretében imázskép-sorozat is készült, mely kortárs módon mutatja be a társulatot. Az elkészült fotók a színház előterében látható nyomatokon és az online felületen is megjelennek.

„A színház arculatának kidolgozásakor a MITTE egy olyan világ megteremtésén dolgozott, mely a Radnóti hagyományos értékeit jeleníti meg modern köntösben. Az új irányok kijelölésével az intézmény célja a fiatalabb értelmiségi réteg megszólítása, valamint szociálisan érzékeny, társadalmi problémákra reagáló színházként való pozicionálása olyan értékek közvetítésén keresztül, mint a nyitottság és az impulzivitás” – írta a Radnóti Színház.

10_mitte_radnoti_ujarculat_imazsfotok_portrek.jpg

süti beállítások módosítása