Sickratmannel támad a TÁP Színház

Mozsik Imre Irány Hawaii! című darabját a Szkéné Színházban mutatják be Vajdai Vilmos rendezésében.

Részlet a darabból: „Meghalt a Jenő. Bár mostoha volt. Most temettem anyámat. Közvetlenül ezután meghalt a házasságom – úgy összevesztem a nejemmel, hogy elköltöztem volna a szeretőmhöz, ha nem rúgott volna ki egy fiatalabbért, aki már ott is volt. Amikor haza akartam menni, kiderült, hogy már a feleségem is összeszedett valakit, akivel elutazik Pozsonyba a retek kurva, és nincs hova mennem. Nagyjából ez. Ráadásul itt van nekem maga is. Mi jöhet még? Ja, és meghalt a Pintér doktor Csaba adjunktus is.”

sz_17_020_irany_hawaii_fb_cover.jpg

„Közel került hozzá a halhatatlanság lehetetlensége. A halhatatlanság lehetetlenségének kétségtelensége. A halhatatlanság lehetetlenségének kétségtelen véglegessége. A halál. Csak Hawaii marad” – áll az előadás ajánlójában.

Az előadás szereplői: Andai Kati, Csányi Dávid, Huzella Júlia, Janklovics Péter, Jankovics Péter, Laboda Kornél, Márton András, Paizs Miklós (Sickratman), Rainer-Micsinyei Nóra.

A díszletért Devich Botond, a jelmezért Szabados Luca felel.

A bemutató március 17-én este fél 10-től lesz a Szkéné Színházban. Nyilvános főpróbára egy nappal korábban, március 16-án este 7 órakor kerül sor.

 

(Forrás: TÁP Színház)

süti beállítások módosítása