Hét előadás a nyíregyházi Szabadtéri Nyár 2017 programján

Június és augusztus között hat hétvégén összesen hét előadással, elsősorban vígjátékokkal, zenés és családi előadásokkal várják a színházkedvelőket.

A Bessenyei téri színpadon június 23-án a Körúti Színház Eisemann Mihály és Szilágyi László Én és a kisöcsém című zenés bohózatával indítja az idei nyíregyházi szabadtéri színházi szezont, július 7-én pedig Forgách András Legyetek jók, ha tudok! című darabját állítja színpadra a Budaörsi Latinovics Színház.

orult_dudas.jpg                           Stohl András és Hevér Gábor Az Őrült Nők Ketrecében (fotó: Dudás Ernő / Kultúrbrigád)

Július 14-én és 15-én Jerry Herman és Harvey Fierstein jegyezte Az Őrült nők ketrece című musicalje következik a Kultúrbrigád és az Átrium Film-Színház tolmácsolásában, július 21-én pedig a Operettszínház társulata látogat el Nyíregyházára Lajtai Lajos és Békeffi István népszerű darabjával, A régi nyárral.

Július 28-án az Orlai Produkciós Iroda művészei Joe Dipietro komédiáját A folyón túl Itália című előadást mutatják be, augusztus 4-én pedig Francis Veber Balfácánt vacsorára! című bohózatával zárja a szabadtéri szezont a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulata.

folyon_tul_dudas.jpg                           A folyón túl Itália (fotó: Dudás Ernő)

Az utolsó szabadtéri előadás után felújítás miatt ideiglenesen bezár a szabadtéri színpad, a munkálatok várhatóan augusztus közepétől kezdődhetnek el.

(Forrás: MTI)

süti beállítások módosítása