Kulka János újra filmet forgat

Az egy éve sztrókot kapott színművész szerepet kapott Ujj Mészáros Károly legújabb filmjében. A forgatás még márciusban elkezdődött.

A Liza, a rókatündér rendezőjének most készülő filmje egy skandináv típusú krimi lesz.

Az X. című film története szerint: „Éva, a gyermekét egyedül nevelő, pszichésen kissé labilis nyomozónő több furcsa halálesetet fedez fel az osztályára kerülő ügyek között. Első ránézésre mindegyik öngyilkosság vagy baleset, de Éva több apró részletre is felfigyel, melyek alapján arra gyanakszik, hogy valójában nagyon profin álcázott gyilkosságokról van szó. A bűnügyi igazgató nem kívánja bolygatni a már lezárt aktákat, de az új kolléga, Péter egy friss eset kapcsán Éva mellé áll. A fordulatokban bővelkedő krimiben lassan senki sem az, aminek látszik, a bűnügyi történet mögött pedig egy megrendítő családi dráma is körvonalazódik”.

kulka_kallos_bea_mti.jpeg                                 Ujj Mészáros Károly rendező és Kulka János (fotó: Kallos Bea / MTI)

A krimiben Kulka János filmbeli partnere többek között Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs lesz. A film várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.

Kulka János szeptember 17-én a Színházak Éjszakáján már fellépett a Katona József Színházban. A  nagy tapsrend című produkcióban a különböző előadások tapsrendjeit adták elő a színészek jelmezben, köztük Kulka János is.  A színház illetékese korábban annyit mondott a színművész színpadra való visszatérésével kapcsolatban, hogy amint képes újra játszani, azonnal elkezdheti a munkát a budapesti Katonában. 

 (Forrás: MTI, 24.hu, szinhaz.hu)

süti beállítások módosítása