Önkénteseket keres a TESZT

A TESZT tizedik kiadása idén május 21. és 28-a között zajlik a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház szervezésében.

Érdekel a színház? Szeretsz új emberekkel megismerkedni? Beszélsz angolul, és van kedved nemzetközi környezetben kipróbálni magad? Ha szeretnél bepillantást nyerni egy nemzetközi színházi fesztivál kulisszáiba, és magadra ismertél a fentiekben, akkor jelentkezz önkéntesnek a TESZT fesztiválra!

A TESZT tízedik kiadása idén május 21. és 28-a között zajlik a Csiky Gergely Állami Magyar Színház szervezésében, és tizenhat országból összesen huszonkilenc produkciót lát vendégül Temesváron. Önkéntesként ingyen vagy kedvezményesen láthatod majd a produkciókat, a családias fesztiválhangulatban pedig akár személyesen is megismerkedhetsz az alkotókkal.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, küldd el rövid életrajzodat legkésőbb május 5-ig a pr@tm-t.ro e-mail címre. Mindenekelőtt arra vagyunk kíváncsiak, hogy mik az érdeklődési területeid, mi az, ami az önkéntességben a legjobban vonz, illetve mi az, amihez kedvet és tehetséget érzel? Szeretettel várunk a TESZT csapatába!

süti beállítások módosítása