Az Őrült Nők Ketrece százötvenedszer látható

Az Őrült Nők Ketrece Alföldi Róbert rendezésében június 28-án százötvenedik alkalommal nyitja ki kapuit az Átrium Film-Színházban.

A Stohl András és Hevér Gábor főszereplésével, Alföldi Róbert rendezésében látható előadást ezen kívül további hétszer – angol felirattal – tűzi műsorára a budai teátrum. Mivel az évadban napok alatt elkelnek a kitűzött előadásokra a jegyek, így ezúttal több érdeklődő számára nyílik lehetőség a három éve töretlen közönségsikerrel futó produkció megtekintésére. Júliusban emellett két vidéki városba is ellátogat az előadás: 14-én és 15-én Nyíregyházán, 22-én a veresegyházi Mézesvölgyi Nyáresték keretében kerül színpadra az előadás, történetében először szabadtéri változatban.

orult_dudes.jpg                           Stohl András és Hevér Gábor Az Őrült Nők Ketrecében (fotó: Dudás Ernő / Kultúrbrigád)

Az Igenis, miniszterelnök úr! című, az angol miniszterelnök életének egy napját bemutató válságkomédia május 25-én Gödöllőn, a Művészetek Házában látható, az évadban utoljára pedig június 8-án, az Átriumban kerül műsorra, Hevér Gábor és Alföldi Róbert főszereplésével.

Molnár Ferenc Egy, kettő, három című valós idejű vígjátéka – a főszerepben Alföldi Róberttel, Szatory Dáviddal, Lénárdt Laurával, Znamenák István rendezésében – májustól angol felirattal is megtekinthető, nyáron Budapesten június 27-én látható utoljára az évadban. A produkció nyáron a Gyulai Várszínház műsorán vendégszerepel, július 5-én – ez lesz a huszonötödik előadás. Ugyancsak Gyulán, a tervek szerint a Tószínpadon kerül műsorra Csehov Sirály című műve, Fehér Balázs Benő rendezésében, Oszvald Marika, Kaszás Gergő, László Zsolt, Trokán Nóra és Porogi Ádám főszereplésével.

(Forrás: Kultúrbrigád)

süti beállítások módosítása