Vári Évát kollégái búcsúztatták

A Nagy négyes előadása utáni fogadáson szeretettel teli légkörben köszöntötték a visszavonuló színésznőt. Toldy Miklós képriportja.

Vári Éva Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Korábban bejelentette, hogy szüksége van pihenésre, mivel tizennyolc éves kora óta folyamatosan dolgozik, és most úgy érzi, ideje lenne pihenni és „összeraknia magát”. Még nem döntötte el, hogy ez a szünet milyen hosszú lesz, de még addig akarja beiktatni, amíg jó állapotban tud színpadon lenni.

10.JPG

A színésznő a jelenleg műsoron lévő eladásaiban még az évad végéig látható lesz. Így A testőrben a Pesti Színházban, a Rose című monodrámája, és az Orlai Produkciós Iroda Nagy négyes című produkciójában.  

A sajtó munkatársai is hivatalosak voltak az Orlai Produkciós Iroda által szervezett eseményre a Belvárosi Színházba. Pályatársai videóüzenetekben is szóltak Vári Évához: ki szomorú, ki értetlenkedő, ki kedvesen humoros hangnemben. Toldy Miklós kollégánk egy fotósorozatban örökítette meg Vári Éva búcsúztatását.

                  Vári Éva és Orlai Tibor / Toldy Miklós fotóriportja a képre kattintva látható!

süti beállítások módosítása