Casting énekeseknek és táncosoknak a We Will Rock You előadásához

A PS Produkció szereplőválogatást hirdet a Queen dalait felvonultató musicaljének budapesti, 2017. októberi bemutatójához. 

A történet a távoli jövőben, 2300 környékén, a PlanetMall nevű bolygón játszódik, amelyet egykor Földnek hívtak. A globalizáció teljes mértéket öltött, az egész világot a GaGa konszern, a Globalsoft uralja, élén a kegyetlen Killer Queen-nel és segítőjével, a titkosrendőrség vezetőjével: Khashoggi parancsnokkal. 

Ez egy boldog, biztonságos GaGa világ, ahol a fiatalok ugyanazokat a filmeket nézik, ugyanolyan ruhákat hordanak, ugyanazokat a komputer-zenéket hallgatják, és ugyanazt gondolják. Az igazi élőzene kihalt, a hangszereket betiltották. A fiatalok egy csoportja azonban fellázad a műanyag világ ellen, ők egyéniségek, akik szabad gondolkodást és igazi hangszerekkel játszott élő rockzenét akarnak. Az ellenállókkal azonban keményen leszámol a hatalom, akit elkapnak, annak az agyát átmossák és örökre elveszti szabad gondolatait és egyéniségét. 

A keresett karakterek: 

KILLER QUEEN - 30-50 év közötti nő 

A világ királynője, a főnök! Ikonikus gonosztevő, elrajzolt, fanyar, szexi, érzéki, kegyetlen, felséges és hataloméhes. Jó mozgású, érett nő.

Hangterjedelem: erős blues-rock hang.

kis E-től kétvonalas E-ig. 

KHASHOGGI - 30-50 év közötti férfi 

A Killer Queen jobb keze, a Globalsoft rendőrfőkapitánya, ő végzi a piszkos munkát.  Alattomos, könyörtelen, szívtelen. Vonzó, mesterkélt, intelligens, démoni, kegyetlen, rideg és mégis elbűvölő.

Hangterjedelem: magas rock-bariton erős falzettel.

E-től C-ig. 

GALILEO - 20-30 év közötti férfi 

Az előadás központi szereplője. Lázadó. Vonzó, szexi, érzékeny, nyughatatlan, akaratos, makacs. Feszült, ideges. Álmodozó. Nem akarja elpazarolni az életét. Azon van, hogy beteljesítse az álmait.

Hangterjedelem: magas rock-tenor erős falzettel.

D-től kétvonalas C-ig teljes hangon.

 

SCARAMOUCHE - 20-30 év közötti nő 

Fanyar, szarkasztikus, pimasz lány, Galileo párja. Lázadó.  Introvertált. Nem egyszerű eset. Kívülálló. Érzékenységét és sebezhetőségét öniróniával leplezi. Kemény és keserű. Akaratos és makacs. Gyakran azelőtt védekezik, hogy támadnák. Ahogy az önbizalma nő, a szemünk láttára alakul át igazi nővé. Fontos a komikus véna. 

Hangterjedelem: erős rock belt

E-től kétvonalas C-ig.

 

BRITNEY - 20-30 év közötti férfi 

A bohém lázadók egyik vezéralakja. Egy hatalmas pasi, hatalmas szívvel.  Erős, szexi, szerethető, romlatlan, csupa energia. Egy túlkoros utcagyerek – vagány és vibráló. Jó mozgás szükséges.

Hangterjedelem: erős karcos rock hang

D-től kétvonalas B-ig

 

OZ - 20-30 év közötti nő 

A bohém lázadók másik vezéralakja. Rocker csaj. Agresszív, talpraesett, szexi, nőies, kemény, közönséges, szókimondó, vad, sokat élt és sokat látott.

Jó mozgás és tánctudás szükséges.

Hangterjedelem: erős rock belt

C-től kétvonalas E-ig

 

POP - 35-50 év közötti férfi 

Korosodó könyvtáros, aki azt kutatja, pontosan mikor is halt meg a zene. Régen lázadó volt, ma a pultot támasztja. Egy hippi – standupos vénával. Kíváncsisága gyermeki, szenvedélyesen szereti az életet és a zenét.

Komikus véna szükséges.

Hangterjedelem: Könnyebb rock hang, kellemes bariton

E-től kétvonalas E-ig

 

FÉRFI és NŐI EGYÜTTES - 20 és 35 év között

Különböző karakterű, korú és hangú musicalénekesek, erőteljes rockos hanggal, jó táncosi és színészi képességekkel. Akrobatikus készség előny.

TÁNCKAR

Színházi tapasztalattal rendelkező, jó színészi képességű, énekelni tudó és több táncstílusban jártas, 20-30 év közötti táncosok. Akrobatikus készség előny. 

A kreatív team kizárólag a keresett karaktereknek megfelelő és az elvárt kvalitású, előzetesen kiválasztott jelentkezőknek biztosít lehetőséget a személyes bemutatkozásra.  

A szereplőválogatást Simon Edit producer, Cornelius Baltus rendező, Póka Balázs művészeti vezető, a próbatáncot Túri Lajos Péter koreográfus tartja. 

A szereplőválogatás időpontja: 2017. június 26, 27, 28. 

Jelentkezni szakmai önéletrajz, egy évnél nem régebbi portré és egész alakos fotó, valamint rövid bemutatkozó videó elküldésével lehet. 

Cím: casting@psprodukcio.hu 

Jelentkezési határidő: 2017. június 22. 12.00 óra 

A kiválasztott jelentkezőket értesítik a meghallgatás anyagáról, időpontjáról és helyszínéről.

süti beállítások módosítása