Izzadószínház a MÜSZI-ben

Az Alacsonyvölgyi Mainstream fürdőruhában látogatható bikram-színházi előadás a kultúrsznobéria gyógyítására.

Ha mindez bárkiben megválaszolatlanul hagy néhány, benne felmerült kérdést, érdemes elolvasni a Programozott Sejthalál (PSH) nevű formáció előadásának felvezető szövegét (nem garantáljuk, hogy abból minden világos lesz):

Hétköznapokba, magánéletbe, színpadi működésbe sok rossz tradíció szűrődik és épül be, ami csak azért van, mert így szoktuk. Az Alacsonyvölgyi Mainstream egy olyan zenei és előadói közeget hoz létre, ami nélkülözi ezeket a rossz szokásokat, előadói gyakorlatot, szelektál azok közt, amiket mi igaznak, őszintének tartunk.

received_434608630258538.jpegA Programozott Sejthalál (PSH) - Forrás: MÜSZI

A Programozott Sejthalál törvényen kívül álló előadói platform, a társulat tagjai kultúrsznobéria-idegen partizán akcióikkal javítanak az „így szoktuk” helyzeten, ami sok esetben figyelem elterelésként „szokott” üzemelni. Az előadás fürdőruhában látogatható bikram-színház, hűsítő zenei fröccs a nyár kellős közepén.

Az előadás alkotói:
Barabás Anita-tánc, ének, fuvola
Philipp György-tánc, ének, billentyű
Kertész Endre-cselló, ének
Mózes Zoltán-dob, tánc, ének

Az Alacsonyföldi Mainstream július 17-én és 19-én látható a MÜSZI-ben (Budapest, Blaha Lujza tér 1.; a Corvin Áruház 3. szintjén, bejárat a Somogyi Béla utca felől a zöld vasajtón keresztül) – este 9 órától.

(Forrás: MÜSZI)

süti beállítások módosítása