Garázsbanda – Koncertszínház Kőszegen

Vinnai András pattanásig feszült kamaszokról írt darabja koncertszínházi kiszerelésben látható július 28-án este.

Minden legendás rockzenekar egy garázsban kezdte. Mindannyian ugyanazt az álmot látták: a garázskapu kitárul, és ők meg sem állnak a világhírig. Akadnak persze olyan bandák is, akiknél az a bizonyos garázskapu csak nagyon nehezen akar kinyílni, és még ha ki is nyílik, nem a Wembley stadion jelenik meg mögötte, hanem a helyi művház. Esetleg a suli tornaterme. Vagy a rendőrrel fenyegetőző szomszéd.

konc.jpgForrás: Kőszegi Várszínház

Petya, Zotyesz, Bandy és Gabcsy tizenöt évesen alapítanak bandát, és miután tisztázzák, mi a különbség a verze és a refrén között, be is indul a rock’n roll! Szűk nacikba töltött világfájdalom! Lázadás bármi ellen! Átgondolatlan tetoválások! Stagediving közönség nélkül! Egy legendás zenekar útja a teljes ismeretlenségből a tökéletes feledésbe! – olvasható az előadás színlapján.

A Kőszegi Várszínház és a Dekk by Dumaszínház közös produkciójában Jankovics Péter, Szabó Zoltán és Vinnai András szerepel.

Az előadás a DR. Nagy László EGYMI dísztermében lesz látható (Kőszeg, Kiss János utca 31.), vagyis NEM a Jurisics-várban.

(Forrás: Kőszegi Várszínház)

süti beállítások módosítása