Jövőre Fenyő Ivánról készít előadást az AlkalMáté Trupp, meglehet nélküle

Fenyő Iván ugyanis már korábban kiszállt a volt osztálytársak előadássorozatából. 

Persze volt már erre is példa, Száraz Dénes életét is úgy dolgozták fel, hogy ő maga nem játszott az előadásban, de az alapul szolgáló beszélgetéseken részt vett. Fenyő Iván is követi az AlkalMáté Trupp előadásait annak ellenére, hogy ő maga évek óta nem vesz részt bennük.

feny_2.jpgJordán Adél, Czukor Balázs és Fenyő Iván a sorsolás után (fotók: Dömölky Dániel)

Az osztályommal ez egy aranyos, kedves, és sokszor persze mély, de kicsit olyan szagú dolog, mint amikor még a főiskolára jártunk és jeleneteztünk. Én meguntam. Nekem valahol elfáradt, kipukkadt, kötelességszerű lett, szeretet nélkül. Nem tudom, egymás utáni jelenetezés, ez kicsit fősulis. Persze akkor baromi jó volt” – nyilatkozta két évvel ezelőtt a HVG-nek.

A Máté-Horvai-színészosztály 2007-ben döntött úgy, hogy minden nyáron az osztály egyik tagjának életérők készítenek egy előadást. Az előadássorozatban az idei nyáron Vajda Milánról született előadás, amelyet a Jurányi Házban mutattak be, és amelynek az utolsó alkalmakor egy kalapból húzták ki annak a nevét, akiről a következő év produkciója fog szólni. Ez lett Fenyő Iván.

feny_1_domotor.jpgFenyő Iván

Eddig Járó Zsuzsáról (2007), Szandtner Annáról (2008), Kovács Patríciáról (2009), Máthé Zsoltról (2010), Mészáros Mátéról (2011), Péter Katáról (2012), Száraz Dénesről (2013), Gál Kristófról (2014), Dömötör Andrásról (2015), Mészáros Béláról (2016) és Vajda Milánról (2017) készült darab.

(Forrás: Jurányi Ház, HVG, Szinhaz.hu)

Kapcsolódó cikkek

A nap fotója – Vajda Milánról
Vajda Milán: „Mások pszichológushoz járnak ugyanezért”
Játékos gyerekkor Zsámbékon, mélyebb felnőttkor a Jurányiban

süti beállítások módosítása