Jubileumi táncpanoráma Keszthelyen

Tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a keszthelyi Táncpanoráma a Nemzeti Táncszínház és a keszthelyi Balaton Kongresszusi Központ és Színház közös szervezésében.

„Keszthely történelmi múltjával, páratlan látnivalóival méltán viseli a »Balaton fővárosa« címet. Az elmúlt évek alatt a keszthelyi Táncpanoráma nemcsak a patinás város egyik fontos kulturális eseményévé, hanem a Nemzeti Táncszínház szívügyévé is vált. Ezért fontosnak tartjuk, hogy évről évre egyre színesebb fesztiválprogrammal várjuk a tánc szerelmeseit Keszthelyen” – mondta Ertl Péter, a Nemzeti Táncszínház igazgatója.

keszthely_2017_fb_cover828x315_67b3ef93be4e8fc8d6187ee443849ed3.jpg

A Nemzeti Táncszínház ebben az évben is nagysikerű gyermekelőadásokkal, valamint kortárs balett és néptánc produkciókkal készül. Idén a Bozsik Yvette Társulat, a Győri Balett és a Duna Művészegyüttes mellett Lakatos János szórakoztató tánctörténeti előadásával várják nézőiket.

A programok mellett Lakatos János Mozgó célpont című fotókiállítását láthatják az érdeklődők, ahol bepillantást nyerhetnek a táncfotográfia világába egy koreográfus szemén keresztül.

A részletes program itt olvasható.

(Forrás: Nemzeti Táncszínház)

süti beállítások módosítása