A nap fotója – a kételyről

Udvaros Dorottya és Fekete Ernő főszereplésével mutatta be az Orlai Produkciós Iroda John Patrick Shanley Pulitzer- és Tony-díjas drámáját.

1964-et írunk. A bronxi St. Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap Flynn atya személyében, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe. Hamarosan összetűzésre kerül sor kettejük között, és amikor egy fiatal nővér elárulja, hogy a férfi különös figyelemmel viseltet az egyik diák iránt, az események váratlan fordulatot vesznek. A Pulitzer- és Tony-díjas dráma több mint ötszázszor ment a Broadway-n, filmváltozatában, melyet maga a szerző rendezett, Meryl Streep és Philip Seymour Hoffman játszotta a főszerepeket.

         Udvaros Dorottya és Fekete Ernő / Toldy Miklós előadásfotói a képre kattintva tekinthetők meg!

Az előadást Pelsőczy Réka állította színpadra, Zöldy Gergely fordításában, Kálmán Eszter díszletei és Ignjatovic Kristina jelmezeiben. Az igazgatónő szerepében Udvaros Dorottya, Flynn atyaként Fekete Ernő látható, partnereik Simkó Katalin és Kéry Kitty.

Az előadás a tegnapi bemutatót követően szeptemberben 12-én és 24-én, októberben 9-én és 10-én látható a Belvárosi Színházban, minden alkalommal eset 8 órai kezdéssel.

süti beállítások módosítása