Molnár Piroska önálló estje a Rózsavölgyi Szalonban

A színművész „Emberi hang…” című estjén slágerekből és kevésbé ismert dalokból válogat, miközben gondolatait is megosztja az emberi hangról. 

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas Molnár Piroska egyszer azt nyilatkozta: „Mióta az eszemet tudom, mindig is színész akartam lenni, már akkor is, amikor még nem tudtam, ez mit jelent”. Gazdag életpályáján nemcsak jelentős drámai szerepek alakított, hanem nagy zenés szerepeket is – az operettől a musicalig, sőt, klasszikus dalokat is előadott. 

molnar_piroska.jpgMolnár Piroska

A színházi est ezekből az ismert dalokból, slágerekből és kevésbé ismert művekből válogat, miközben Molnár Piroska megosztja gondolatait, élményeit, tapasztalatait az emberi hangról. Annak erejéről, hatásáról, különösségéről, szóval arról a munkaeszközről, amelynek gyakorlását oly’ magas szinten műveli, mert énekelni jó, mert énekelni mindannyiunk öröme, mert énekelni szeretünk. 

Egy-egy estére vendég is érkezik, többek között: Alföldi Róbert, Novák János, Udvaros Dorottya, Vári Éva. 

A Vörös Róbert által szerkesztett és rendezett est jelmeztervezője Szakácsi György, a fényeket és a teret Enyvvári Péter és Vörös Róbert jegyzi. Zenei vezetője Termes Rita, aki egyben zongorán is közreműködik a produkcióban, Bornai Szilveszter pedig tangóharmonikán és egyéb hangszereken játszva vesz részt az előadásban.

A zenés est bemutatója október 6-án lesz a Rózsavölgyi Szalonban, este fél 8 órai kezdéssel. Ezt követően október 7-én két alkalommal is látható a produkció, délután 4 és este fél 8 órától, valamint október 20-án este fél 8-tól.

süti beállítások módosítása