Tiéd lehet a színpad a budapesti Katonában a Színházak Éjszakáján

A színpadon elhelyezett 360°-os látószögű kamera segítségével az élő közvetítésben keresztül bárki bekapcsolódhat az Egérfogó előadásába és a színpadról nézheti azt. 

A szombati Színházak Éjszakája egyik izgalmas programja a Katona József Színházban az Egérfogó háromszor című produkció, mely Shakespeare Hamletjének Egérfogó-jelenetét mutatja meg három fiatal rendező, Székely Kriszta, Fehér Balázs Benő és Kovács D. Dániel értelmezésében. Az előadásban a három jelenet közvetlenül egymást követően látható a Katona társulatának színművészeinek előadásában este 6, 8 és 10 órás kezdéssel. 

21762206_10159285485425384_3860205895069339878_n.png

Ezúttal azonban nem csak a nézőtéren ülőket várják különleges színházi élménnyel: az este 8 órakor kezdődő előadás során azok is rendkívüli pillanatokat élhetnek át, akik telefonnal, vagy tablettel a kezükben, laptoppal az ölükben csatlakoznak a közönséghez – legyenek a világ bármely pontján. 

A színpadon elhelyezett 360°-os látószögű kamera segítségével az élő közvetítésben nem csupán az előadásba lehet bekapcsolódni, de az interaktív megoldásnak köszönhetően bárki eldöntheti, adott pillanatban a színpad melyik részét szeretné látni, az előadás melyik részletére akar figyelni. A világon először alkalmazott virtuális lehetőség során, egy színpadon állhatunk Borbély Alexandrával, Keresztes Tamással, Jordán Adéllal, Rajkai Zoltánnal, Szirtes Ágival, és Ónodi Eszterrel.   

Az egyedülálló színházi élményt szeptember 16-án, este 8 órás kezdéssel bárki átélheti a www.k360.hu oldalon.

(Forrás: Katona József Színház)

süti beállítások módosítása