A nap fotója – Csárdáskirálynő

A kecskeméti Katona József Színház ma mutatja be a talán legismertebb operettet. Fotógaléria.

Kálmán Imre leghíresebb, legtöbbet játszott, és mindemellett már több mint száz éves operettjének középpontjában egy, a társadalmi különbség miatt lehetetlennek bizonyuló kapcsolat áll. Szilvia, az ünnepelt primadonna Párizsba készül, hogy ott folytassa karrierjét; szerelmét Edvint, a trónörököst pedig - a szülők szerint fiukhoz jobban illő - Stázi várja a hercegi palotában.

A mulatozásban járatos Bóni gróf és az Orfeumban minden szerelmi cselszövényt kitanuló Miska főpincér azonban kedvencük, Szilvia segítségére sietnek, hogy még egyszer viszontláthassa a házasulandó Edvint. Kezdetét veszi tehát a kockázatokkal és parádés helyzetekkel, titkokkal és ígéretekkel teli játék, melyben mindenkinek van veszítenivalója; miközben felcsendül a Jaj, cica és együtt ugrunk a nagybőgőbe kivilágos virradatig.

              Walter Péter előadásfotói a képre kattintva tekintetők meg!

A Csárdáskirálynőt ezúttal Béres Attila állítja színpadra Kecskeméten, a főbb szerepekben Sáfár Mónika, Dobó Enikő, Kőszegi Ákos, Szemenyei János/Aradi Imre és Hajdú Melinda látható. Lesz énekkar, zenekar, tánc – minden, ami egy nagyszabású operettnek kijár.

Az előadás a bemutatót követően szeptember 30-án, illetve októberben további tizenkét alkalommal látható a kecskeméti Katona József Színházban.

süti beállítások módosítása