A nap fotója – a bulvársajtóról

Lucy Kirkwood Munkavégzés során nem biztonságos című darabja a bulvársajtó működéséről szól. Máté Gábor állítja színpadra a budapesti Katonában. Fotógaléria.

Hol a határ a szenzációhajhászásban? Mi az ára a kereskedelmi sikernek, a nagyobb példányszámnak? Hogyan viszonyulnak a darabbeli férfi- és női magazin szerkesztői a szexualitáshoz, a lapjukban megjelenő cikkekhez, modellekhez, és általában a nőköz? Mit tehet az újságírók „áldozata”, ha belemásznak a magánéletébe? Van-e esélyük a kezdő újságíróknak a hatalmi játszmákban? Hű maradhat-e az elveihez egy bulvárújságíró?

                  Kocsis Gergely, Rujder Vivien / Mészáros Csaba előadásfotói a képre kattintva tekinthetőek meg!

Az előadást Máté Gábor rendezi, Török Tamara dramaturgi közreműködésével. A díszlettervek Cziegler Balázs, a jelmeztervek Füzér Anni munkái. A Munkavégzés során nem biztonságos szerepeit Tasnádi Bence, Kocsis Gergely, Rujder Vivien, Dér Zsolt, Takátsy Péter és Pelsőczy Réka alakítja.

Az előadás bemutatója október 6-án lesz a budapesti Katona Kamrájában, majd ezt követően október 7-én, 8-án, 12-én, 17-én és 18-án, valamint november 6-án, 10-én és 16-án látható ugyanitt.

süti beállítások módosítása