Péter Kata szerepét Pálmai Anna veszi át a Love Love Love előadásában

A színésznő anyai örömök elé néz, ezért novemberben szerepel utoljára a Belvárosi Színházban a Love Love Love főszerepében. 

Péter Kata halvány affektáltságot is igénybe vevő játékában ez a figura a nőiességnek, a vonzerőnek, az önzésnek, a fejlődésképtelenségnek, a természetes rafinériának, az életösztönnek, az érzékiségnek és az érzéketlenségnek különös, hatásos elegye. Szép munka.” – írta Stuber Andrea az alakításról. 

peter-horz.jpg         Péter Kata a Love Love Love előadásában és Pálmai Anna (fotó: Orlai Produkció / Nánási Pál)

Szabadság, zene, Beatles és világraszóló, nagy tervek. Két fiatalember vagány, gátlásokat nem ismerő egymásra találása, amikor még minden lehetséges. Aztán eltelik tizenöt év, és kiderül, hogy a dolgok mégsem ilyen egyszerűek. És eltelik még huszonöt, és szinte magunkra sem ismerünk. Ezek tényleg mi voltunk? A mi gyerekeink is ezt élték át mellettünk? Ugye nem? Ugye mi jobban csináltuk – olvasható az előadás színlapján.  

Réthly Attila rendezésében még Schruff Milán, Nagy Dániel Viktor, Gubik Petra/Szabó Irén és Dékány Barnabás szerepel. 

A Love Love Love legközelebb november 10-én és 25-én látható a Belvárosi Színházban még Péter Kata főszereplésével, majd december 3-án és 28-án, már Pálmai Anna alakításával.

(Forrás: Orlai Produkciós Iroda)

süti beállítások módosítása