Hogyan rázta össze az élet Rezes Juditot és Szabó Győzőt

Loveshake című közös estjükön az előadók közismert dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be egy az övékéhez kísértetiesen hasonló kapcsolat ívét.

A formabontó darab egyfajta párkapcsolati játék, amelynek történetei saját történetek. Az előadás ezért személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél. Kerüli azonban a dokumentarista realitást, így a valóság és fikció keserédes keveréke jelenik majd meg a színpadon. Bár a feldolgozott történetek eredetiek és egyediek, mégis mindenki számára ismerősek lehetnek. Az alkotók egyszerre vicces és szívszorító estét ígérnek, amely során hihetetlen, mégis valós történeteket osztanak meg a nézőkkel tabuk nélkül.

ok.JPGRezes Judit és Szabó Győző (fotó: Pelsőczy Réka)

Van olyan, amikor udvarolok és kápráztatok” – vallja Szabó Győző, „Nekem ő nagyon távolinak tűnt. Mással is táncoltam… másokkal is” – emlékezik Rezes Judit. Az előadás mottójául Mark Twain egyik gondolatát választották: „Ha az igazat mondod, nem kell emlékezned semmire”.

A régóta egy párt alkotó művészek most készülő előadásának bemutatója január 20-án este 8-kor lesz a Hatszín Teátrumban.

süti beállítások módosítása