A nap fotója – SunCity, a popmusical

A Holnap tali! című ifjúsági web- és filmsorozat figuráit viszi el a képzeletbeli SunCity fesztiválra Szente Vajk rendezése a Pesti Magyar Színházban. Előadásfotók.

Szente Vajk rendezésében, Johnny K. Palmer zenéivel és slágerfeldolgozásaival ás műfajteremtő szándékkal mutatkozik be a SunCity című popmusical, főszerepben Csonka Andrással, Tóth Angelikával, Pásztor Ádámmal, és a Holnap Tali! web- és televíziós sorozat sztárjaival.

pb130069.jpgSunCity (fotók: Toldy Miklós)

A produkcióbeli történet szerint a sorozatból ismert diákok (Soma, Rozi, Lilla, Csabi, Miki és Lara) a tanévzáró után nyári kalandra indulnak a SunCity Fesztiválra. Egy tévedés miatt ugyanabban a balatoni villában kötnek ki, ahol Lilla ikertesvére és baráti köre is bulizni szeretne, akik arra készülnek, hogy dalukkal induljanak a fesztivál himnuszára kiírt pályázaton. A két csapat hamar összerúgja a port, a viszály furcsa helyzeteket teremt, új szerelmek szövődnek, rivális dalos párok állnak össze, akik szintén megméretnék magukat a pályázaton.

A népszerűség, a feltétlen érvényesülés, vagy annak szükségtelensége nagy kérdése a fiatal korosztálynak, és igazán jó, hogy erről végre egy színházi előadásban beszélhetünk” – emelte ki az előadás aktualitásával kapcsolatban Szente Vajk. Az előadás, mint elmondta a rendező, tele lesz meglepetésekkel, melyek közül az interakciót tartja a legfontosabbnak. Ugyanis a közönség a mobiltelefonja segítségével határozhatja meg, mi legyen a darab végkicsengése. Ennek megfelelően az előadás kezdetekor nem ki-, hanem bekapcsolni kell majd a mobiltelefonokat.

Toldy Miklós fotói a képre kattintva tekinthetőek meg!

Az előadás bemutatója november 17-én, este 7 órától lesz a Pesti Magyar Színházban, majd november 19-én két alkalommal is, illetve november 25-én, december 15-én és 16-án látható. 

(Forrás: Pesti Magyar Színház)

süti beállítások módosítása