Székhelyi József súlyos beteg

A színművész a Borsnak adott interjúban közölte, hogy rákot diagnosztizáltak nála, ami nem befolyásolja abban, hogy töretlen lendülettel folytassa színházi munkáját.

Komoly egészségügyi problémával nézek szembe, miközben a számomra meghatározó, gyönyörű munkáimat végzem” – mondta el a Borsnak, hozzátéve – „Mellkasi problémával műtöttek, és eközben az orvosok feltárták, hogy a baj nem közönséges. Rövidre fogom, az orvosaim szerint rákos vagyok”.

halpern_puskel.jpgSzékhelyi József és Trokán Péter (háttal) a Halpern és Johnson előadásában (fotó: Puskel Zsolt / Port.hu)

Több jelenleg futó előadásban is szerepel, így a Szép jó estét, Mr. Green!-ben a Veres 1 Színházban, a Gólem Színház Halpern és Johnson című produkciójában, illetve Karakot játssza a Madách Színház Vukjában. Közben új bemutatóra is készül, a Spinoza Színház Ferenczi és Freud című előadásában Freudot fogja alakítani. Mint mondja, nem hajlandó feladni a betegséggel való küzdelmet, ahogy a sokak által javasolt pihenést is elutasítja. „Most pihenésről nincs szó. Most munka van, meg család. Főleg a család, a gyerekeim, unokáim, az életünk. Mert első az élet. De annak szerves része a szakmai életem is. Nem lehetek inaktív, nem merülhetek el az önsajnálatban” – fogalmaz.

(Forrás: Bors, Szinhaz.hu)

süti beállítások módosítása