Cserhalmi György újra játszik

A színművész a gerincproblémái miatti operációit követő, hosszúra nyúlt rehabilitáció után már próbál a Nemzeti Színház Úri muri című előadására.

Korábban úgy volt, hogy Cserhalmi György még az ősszel visszatérhet a színpadra, a tervek szerint ő alakította volna II. Endre királyt a Nemzeti Színház Bánk bánjában. Ez végül az állapota miatt nem valósult meg. A színészt még áprilisban szállították kórházba, és a műtéteket követő hosszas rehabilitáció késleltette visszatérését a színpadra.

cserhalmi.jpgCserhalmi György (forrás: Vörösmarty Színház)

Most a Nemzeti Színház a Facebook-oldalán közölte a hírt, hogy Cserhalmi György részt vesz az Úri muri című előadás próbáin, amelyet január elején mutat be a teátrum. Cserhalmi, aki a székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja, meghívott vendégként szerepel az előadásban. Az már korábban kiderült, hogy Dékány András rendezésében is szerepet kap, aki Dino Buzzati Egy szerelem története című művét állítja színpadra a Bethlen Téri Színházban.

Cserhalmi legutóbbi filmszerepe a Jupiter holdjában volt, amit a cannes-i filmfesztiválon mutattak be, ahova a színművész a műtét miatt nem tudta elkísérni a stábot.

(Forrás: Index, Facebook, Szinhaz.hu)

Kapcsolódó cikkek

Cserhalmi György gerincműtétje miatt nem lép színpadra
Cserhalmi György és Tordai Teri is játszik a Bethlen Téri Színházban

süti beállítások módosítása