Statisztákat keres a Stereo Akt

A független színházi társulat férfi statisztákat keres készülőben lévő, Védett férfiak című produkciójához rövid, 10-20 mondatos szerepre.

Ha elmúltál 18 éves, és van kedved Magyarország egyik legprogresszívebb  független társulatának workshopjában részt venni, majd az előadásában szerepelni, akkor küldd el jelentkezésedet a vedettferfiak@stereoakt.hu e-mail címre december 19-ig!

felhivas_vedett_ferfiak.jpg

Novemberben az Amnesty International Magyarországgal közös akcióba kezdtünk: nemek közötti egyenlőtlenségről, visszaélésekről szóló történeteket gyűjtöttük darabunk írásához, amelynek témája a hatalmi pozíciók természete lesz. A produkcióról bővebben itt olvashatsz: www.stereoakt.hu/vedettferfiak

Projektünk most újabb állomáshoz érkezett, szereplőket keresünk kisebb szerepekre. Mindenféle korú, alkatú és hátterű férfi jelentkezését várjuk. Jelentkezni fényképpel és pár mondatos bemutatkozással kíséretében lehet.

- Workshop: január 24-28. között, a jelentkezők elfoglaltságaival egyeztetve

- Főpróba időszak: február 20-tól 25-ig. Ezen a héten reggeli és esti próbákra is lehet számítani, a szereplők anyagi kompenzációban részesülnek.

- Előadások: 2018. február 26., 27. 

Az érdeklődőknek a jelentkezéseket követően részletes információkkal szolgálunk.

süti beállítások módosítása