A nap fotója – az álmok valóságáról

A Radnóti Színház Tennessee Williams Üvegfigurák című darabját állítja színpadra, amelyben álmaink és vágyaink igazsága kerül szembe a realitás igazságával.

Tennessee Williams a színészi jutalomjátékokat kínáló Üvegfigurákkal aratta első nagy színházi sikerét, és az 1945-ös bemutató után elnyerte a New York-i Színikritikusok Körének díját.

A történet szerint Laura egyetlen mentsvára a sivár valóság ellen az apró, csillogó, törékeny üvegfiguráinak gyűjteménye. A külvilággal nehezen teremt kapcsolatot, ahogyan anyja, Amanda és testvére, Tom is egyre többször az emlékek, az álmok és a nyomorúságos valóság kereszttüzébe kerül. Illúziókkal teli életüket felkavarja, amikor Tom meghívja egyik munkatársát, Jimet, a gimnázium egykori sztárját, akibe Laura titkon szerelmes volt.

                Kováts Adél és Lovas Rozi / Véner Orsolya fotói a képre kattintva tekinthetőek meg!

Valló Péter rendezésében Kováts Adél, Lovas Rozi, Porogi Ádám és Nagy Dániel Viktor szerepel. Az előadást december 15-én este 7 órakor mutatja be a Radnóti Színház, ezt követően az Üvegfigurák december 16-án, 21.én és 30-án, január 6-án, 10-én, 22-én és 25-én, valamint február 4-én, 7-én és 19-én látható a nagymező utcai teátrumban.

süti beállítások módosítása